Brakker

Vidtstrakte landskaber med smukke, bølgende kornmarker ...

Beskrivelse

Boligbeskrivelse …

Vi har skabt vores lille perle “Brakkerhus”, som består af luksus hytterne  ”Bench” & ”Dutch” og en smuk gårdsplads med pavillion, fordi vi gerne vil dele vores begejstring for de mange timer vi tilbringer, der hvor kragerne vender.

Hvad enten du trænger til ro efter en lang arbejdsdag, søger en base for dine vandre- eller cykelture eller bare ønsker at stå af ræset i et par dage, så er du mere end velkommen på “Brakkerhus”.

Om boligen …

Vores luksus hytter er på 20 m2 og har plads til 2 sovende gæster. Tilbring natten i den behagelige kontinental dobbeltseng, og nyd det moderne badeværelse.

Spisebordet er et klap-bord, og kan nemt klappes op og ned, hvilket hurtigt forvandler gulvpladsen fra et spisehjørne til et hyggehjørne, med bekveme lænestole.

Køkkenet er meget veludstyret med 4 kogeplader, en indbygget ovn, et køleskab, samt gode knive og gryder. 

Hvis vejret er til det, kan maden nydes  i cafesættet  på den private vestvendte veranda på 8 m2.

Gæsteadgang …

Når du besøger “Brakkerhus”, behøver du ikke holde dig til din egen hytte og veranda. Der er en dejlig græsplæne foran din hytte og du har adgang til vores smukke gårdsplads.

Har du lyst til at spise dine måltider i pavillionen, så er  du velkommen til det. Men den er meget eftertragtet. Så du må indstille dig på, at du ikke helt slipper for at socialisere lidt med gæsterne, som bor i nabohytten eller værtsparret.

Andre ting, der er værd at bemærke …

Udover at møde værtsparret, kan du også løbe ind en af vores tre heste – Perla, Fraulein, Smilla – en af vores tre katte – Bittemis, Freja, Brumme – den godartige brune labrador Hjalte eller en af vores høns.